iskreno, svatko tko je sjeo na vise od 250 kubika je sjeo svjesno za vozilo koje treba i valja znati voziti kako treba. ja nikad nisam volio motore, nikad me nisu privlacili, nikad nisam vozio ijednoga niti imao, ali razumijem ljubav i strast prema necemu.
no ovdje se malo odmicemo od teme, pojma nemam, sta da je izginula obitelj u nekoj tojoti piknik npr, da se zaletio ovako, sve se zapalilo, eksplodiralo? da li bi ovako svi koji se osjecaju dijelom tog izabranog svijeta zvanog bajkeri sazaljavali nad poginulim i ozljedenim motoristima? da ne nedao bog u slicnoj nesreci poginuo netko od vase obitelji, vasih prijatelja?
mislim, ako bas zelite iskreno, danas svaki kreten ima motor. cesta, ma neka je nov asvalt i neka si roden na tih 20-50 kilometara, eto kakva se sranja dogode. zaista ti je vrijedno, zaista bas moras potezat 200-250km/h?
jos jednom, neka se nitko ne uvrijedi, znam stvarno podosta bajkera jer danas nije cijena kakva je bila prije 15-20 godina i vise. no stvarno su rijetki od njih bajkeri u stvarnom smislu, ne konji koji jedva cekaju spring partije da se izlokaju i takvi pijani se pederisu na motorima, koji se uvijek drze zajedno i postuju ovo-ono bajkerske spike, koji se voze jer "uzivaju" a zapravo se pokazuju i slicno. nedavno su bili bas kolonica od cak 5 bajkera, prosjek godina im je bio izmedu 55 i 70 godina, a i motori su mozda koju godinu mladi. e, vozis se iza njih i uzivaj, jedan pored drugoga, propis 50 km/h, oni idu 60 i koji km na sat, gustaju oni u voznji, gustam ja jer iza u autu vidim ljude koji uzivaju. a ne jurilice gazit ko' da nema sutra po naseljenim mjestima, i opet, pijani i nemam pojma kakvi.
no, da se ispadne da samo serem po motoristima, zaista sucut obiteljima i prijateljima poginulih, a ozljedenima svaku mogucu nadu u sto bolji i kvaliteniji oporavak (btw, jako dobro znam opekline sto rade, tako da im sreca i vlastita volja itekako trebaju). no isto tako ponavljam, da je netko najebao "sa strane" jucer u ovoj nesreci, da li bi toliko zalovali i tugovali? iskreno, ja stvarno zalim ovu ekipu sto je bila na svojoj traci, jer su nastradali niti krivi ni duzni.