A jesi me sjebo frajeru, ajme sad ovako teško ukomiran neću moć zaspat od muke što si ti prosro ovaj nadasve zanimljiv komentar mog komentiranja. Samo vam govorim da širite šizofreniju, radite paniku i hoćete odgurnut ljude od igre, a zapravo pojma nemate šta pričate. Seruckate iz dana u dan, i iskreno gadi mi se šta moram čitat ovdje i na ostalim forumima. Da ste vi takvi stručnjaci kakvima se ovdje prikazujete, odavno bi vas blizard zaposlio u savjetnički tim, a ne bi gubili dane i sate objašnjavajući zašto je D3 fail. Sad ti i tebi slični, nastavite crpit crijevnu mikrofloru jer sam vam reko da ste šizofreničari. A iskreno, mislim da ne griješim niti najmanje kada to tvrdim. Svakako da više ništa neću komentirat, s budalama se ne isplati raspravljat. Zamisli grijeha, nisu stavili atribute points kme kme kme ajde još malo zacvili magarče!
Grafika je epic fail, kme kme kme, nema više healt pointsa kme kme kme. Nema više mame i tate u igri, kme kme kme, nastavite niz kritičari, neću vas više ometat ipak ste vi najpametniji i vi najbolje znate, bolje i od blizarda šta treba ovoj igri da bi dobila na kvaliteti. Prava je šteta, što blizard nema vas u blizini, jer onda ne bi prodo mizernih 10 miliona primjeraka igre.
Ps....njima(nama) će igrat valjat, a vi slobodno derite tugu i ronite suze dok mi deremo tricu.