Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 22:15   #1158
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Ljudi ajmo realno, i grafika i muzika i gameplay u D3 izgleda bolje nego u prethodnom djelu, što je posve logično i normalno. E sad, što ste vi očekivali sami najbolje znate. Ja nisam očekivao ništa pretjerano originalno i kompleksno, već ono što je bilo i prije u proširenom i većem izdanju. I to sam po viđenom i dobio, uz neke promjene! A to što će Blizard umjesto nas igrača dodjelit 3 boda u dexterity i 2 u manu prilikom nekog levela, mi ne igra nikakvu ulogu. S time su zapravo novim igračima, koji nikad nisu igrali D3 olakšali igranje igre. Jer oni koji su igru i dizajnirali, najbolje znaju u šta treba uložit atribute i skill point tokom levelanja. S time su ljude poštedili mišljenja o tome, i usmjerili pažnju isključivo na borbu. I šta tu ima bit pogrešno, isto tako neki plaču za onim health bočicama, da to je bilo super svako malo prekidat borbu i šibat u grad po bočice jer si naletio na malo zaje.... lika. Isto tako prečesto se događalo da se jako brzo napuni inventory stvarima, ovdje je inventory osjetno veći. Moj je dojam, da je igra u svakom segmentu poboljšana. Cijenim i vašu kritiku ovdje, ali iskreno vam velim da dosta toga što govorite nije uopće bitno za samu igru. U ovoj igri je bitno ubijat, i ne bit ubijen. Ništa više ni manje od toga, od prvog dana igra je tako konceptirana. Što se tiče same igre, i nekih teza kako će svi likovi bit isti. A kao da u dvojci, barbarian nije isto izgledo kao i drugi barbarian, razlika je bila samo u itemima i u tome što je neki imo malo više bodova ili skilova. Moje je mišljenje da radite prevelik slučaj oko toga da vi odlučujete o dodjeli skilova i bodova za vitality dexterity streight mana. Ovo je igra, ništa više od toga. Život je kompleksan, a igra je opuštanje i zabava. Barem bi tako trebalo bit, a neki očito žele kompleksnost i komplikacije u igrama, ko da toga nemamo u stvarnom životu dovoljno. Ovo je virtualni svijet, i razumjem namjeru blizarda. Oni s time ne kažu da smo mi glupi, već nam žele omogućit bezbrižnu zabavu uz što više igranja a ne razmišljanja. Ne mogu dočekat taj 15.05, da konačno okončamo ove nepotrebne i glupe debate. Igra će sigurno zadovoljit veliku većinu igrača koji je budu igrali, pogtovo one koji pređu cijelu igru. Takvi sigurno neće gunđat, o fucking atributes i skill trea.
KorisNick je offline   Reply With Quote