View Single Post
Staro 22.04.2012., 19:33   #193
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
dobra utrka. nije mi bila nekako na razini prosle i pretprosle, nekako mlako, no itekako gledljivo. lotus danas prakticki najbolji (realno, morao se probijati do vettela), no odlican rezultat cijelog tima. ostatak cas bljesne, cas ga netko prestize, vise ne znam od koga se ne bojati prestizanja .

cak i massa je danas pokazao nesto vise, odmah na startu. jest da smo samo to vidjeli, no i to je malo je puno od njegovih ~300 km po utrci . a kraj mi je bio najljepsi, alonso se doslovce uvezao u mjenjacu di reste, vettel prosao cilj i odmah zaustavljaj, rosberg takoder, i onda nakon dve minute zbunjeni massa stoji pokraj propetog mrtvog konjica . i onda nakon ~5 minuta - slep sluzba za ferrari .

nego, sto se dogodilo sa buttonom, sto mu je krepalo? zvuk motora me podsjetio na AMD mecku od SC-a .

Burko je offline   Reply With Quote