Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 18:53   #1140
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Super mi je ova ekipa šta whinea oko pojednostavljenja skill treeja, i u WoWu i u Diablo, a kad rade lika prvo odu pogledat koji je build u điru. A s ovim skillovima koji su dostupni imam barem po dva builda sa setom oruzja 1h/DW/2h na barbaru.

Žešći whine od gore navedenog mi je o WoWovskoj grafici.

Da se ljudi žale u vezi gameplaya, i traže neke featove koje ima recimo Lineage Eternal, ajde daj, al ovo gore su mi dva najgluplja whinea vezana za D3.

Al dobro, triba izvallit "Blizzard je upropastio WoW" i ostat živ.
Po tebi je bilo koja kritika whine. Potamni gore shadere na hardocore što sam linkao pa vidi koja je razlika, šta to nisu mogli staviti pošto se cijela zajednica slaže da je igra prekičava za diablo lore. Meni igra kao igra je ok jer nisam očekivao toliko kao neki. Ali što više čitam ovu temu sve manje mi se igra sviđa ne zbog ljudi koji kritikuju jer se s dosta njih slažem nego zbog ovih koji sve to glorificiraju a očigledno je da je dosta stvari pojednostavljano i počinju nas tretirati kao ovce lagano. Ako je tebi sve u ovom diablu beti super slobodno igraj do mile volje ali ja imam kritika a jedini način da se nešto promjeni jest da veliki broj ljudi izrazi nezadovoljstvo nekim aspektima igre.
bor1s je offline   Reply With Quote