View Single Post
Staro 22.04.2012., 16:15   #51
NOVA GENERACIJA
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Brate, dva savjeta:

a) kupi neku knjigu koja se bavi srednjoskolskim gradivom fizike, moglo bi ti biti sokantno sto ces procitati unutra
b) kako ti se zove diler od kojeg kupujes koks? Nemoj trositi to vise, vidis da razara...
-Pod a); ja sam iznio samo svoju viziju na osnovu čega sam došao do ideje,nisam napisao da sam magistrirao fiziku i da što se tiće astronomije mora biti točno što sam naveo... Ne mogu biti svi inžinjeri i bezprijekorno pametni kao ti,jer očigledno si jako inteligentan. Savjetnik, a ovako se izražavati... Izgleda ti posao dobro ide na osnovu tvoga izražavanja,a i savjetovanja...

-Pod b); ako ti koristiš kakve opijate,kako ti zoveš "Koks",ne mora značiti da ih i svi drugi koriste na koje naletiš... A što se tiće dilera za te stvari,čuo sam da je negdje u tvojoj blizini... Zapravo,točnije,otvori svoja ulazna kučna vrata i pročitaj prezime na njima...! Bingo,našao si ga! A pošto ti znaš da razara,sigurno ga redovito probavaš na vlastitoj koži.Tada ću te poslušati i neću ga ni probati,a i onako me takve stvari ne zanimaju!
Uzmi si koju dozicu,ili si prešao na alkos!

-A zadnje,moj brat nije umišljeni kreten koji se golica po kravati uvlačeći drugima nos da ne kažem gdije kako bi zaradio koju kunu,zato me ne zovi "brate" !

-To što si inžinjer,ne mora značiti da te je idiotizam zaobišao!

Citiraj:
Autor domis Pregled postova

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.04.2012. u 16:30.
NOVA GENERACIJA je offline   Reply With Quote