Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 15:55   #1132
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
klem@ meni se moja stara stalno čudi, zašto toliko vremena provodim pred kompom. pa zato što mi je draže izgubit vrijeme tako, nego sjedeći u bircu ili discu. zašto to govorim, pa zato da shvatite da ne mogu svi razumjet sve. pa tako ni ove promjene unutar igre Diablo, al svaki nastavak je donosio nešto novo, bilo bi čudno da je 3ojka replika 2ojke. na kraju krajeva, nisu bitne te promjene već to dal voliš ovu vrstu igre ili ne. jer isto tako ljudi su mogli naić na promjene u 2ojci pa tražit opravdanja zašto ju neće igrat, jer je jedinica bila original verzija a dvojka je prošireni kič. blizard koji je tvorac ove igre, sigurno jako dobro zna zašto je napravio ove promjene koje je napravio. ne bih baš reko, da je sve to radio samo zbog love i zarade. naravno da mu je i taj segment bitan, al nije presudan. sigurno su mišljenja da će igra dobit novu dimenziju, s ovakvim pristupom. pogledajte malo koja cijenjena imena su radila ovu igru, i sad reć tim ljudima da nemaju pojma i da su zapravo glupi zbog bete i izostanka par opcija na prethodni dio igre, meni nema smisla. podržavam i vas koji s igrom niste zadovoljni, pa to je i očekivano neće svima sjest promjene. obično su promjene uvijek bolne, i malo koga ne zabole. vjerojatno će i meni nedostajat taj odabir skilova i atributa, ali ako toga nema jer su mozgovi ove igre tako odlučili valjda imaju određeni razlog. osim onog da igru pojednostave, da ju svaka budala može igrat. to meni nije argument, igra će sigurno bit i teža nego prethodna, jer će ju teže biti prijeć a samim time ne vidim problem u izostanku opcije da ja odabirem koliko bodova će ić u pojedine elemente karaktera kojeg odaberem. to možda i je najveći "propust" igre, al svakako da to neće imat presudni utjecaj na sam gameplay i sve ono što nas čeka tokom igre. o tome vam govorim, ne kažem da ste vi glupi jer se ne slažete sa mnom već da ne možete na konto par stvari generalno sudit o cijeloj igri, koju još ni djelomično nismo otkrili i upoznali se s njenim ostalim sadržajem.

Tko voli Diabla voli, i onda kad igra nije na razini očekivanja, preći će tu igru jer jednostavno voli taj tip igre. Ako sam mogo za puno gore naslove izdvojit 300kn, e onda ću sigurno 400 za D3. Neću propustit niti jedan nastavak ove igre, zato što su se neke stvari promjenile na gore. Al svakako da razumjem ljude, koji su krajnje nezadovoljni s nekim stvarima, al vidjet ćete da ćete mnogi promjenit mišljenje ako zaigrate igru malo duže i iskusite "ozbiljnije borbe" koje će usljedit u idućim poglavljima. Previše ste očekivali, ja sam jednostavno očekivao igru u kojoj ću se opet moć upustit u borbu protiv sila zla. Ni više ni manje od toga, zato mi izostanak nekih opcija ne predstavlja neki nepremostiv problem. No pustimo sad ovo polemiziranje, 15.05 izlazi igra kad ljudi pređu act 2, neka se jave s svojim dojmovima, a ne da na konto nekakvog mini bosa skeleton kinga, dajemo zaključke da je igra prelagana i da ne nudi ono što je nudio 2 dio. Možda zato što je ovo 3 dio iste igre, u kojem žele da ponude novi stil igre?
KorisNick je offline   Reply With Quote