Citiraj:
Autor KorisNick
I kad budu imali cijelu igru, već će oni naći neke zamjerke, na primjer Diablo će im imat smiješnu guzicu pa im zato neće biti zanimljivo ubit ga. Bit će tu još svakakvih srceparajućih "argumenata", zašto igra ne valja. E moj blizarde, što uradi s svim tim silnim odgodama. Valjda ćeš idući puta bit pametniji, i ne dozvolit onima koji te mrze, tebe i tvoje euriće da se naslađuju i traže dlaku u jajetu jer si opet izdao igru koja je isprijed svoga vremena.
Ok, igra je za tebe sranje, al ti kao ni velika većina vas ovdje zapravo nemate pojma o sadržaju igre. Tek imate neke predodžbe, i one actove koje je vrlo upitno dal su stvarno takvi, i na konto toga ne možete zaključit ama baš ništa. Nećete zaustavit nas funboyse, da branimo našeg vrageca pa taman to bilo i u trenucima kad i mi zaključimo da "nije na razini očekivanja". Funboysi služe upravo za to, da brane čast svog idola u ovom slučaju Diabla.
Ponavljam ti još jednom, Diablo je Diablo, sve ostalo su samo obične igrice. 
|
nije poanta uopće u ostatku sadržaja igre. Badava ostatak sadržaja igre kad osnova oko koje se bazira uopće Diablo, ne postoji. Skill system je sranje i customizacija likova i meni dalje dosadno igrat kad toga nema. Tako da nikakav ostali sadržaj kod mene ne igra ulogu kad nemam osnovu da bi mi bio gušt dalje igrat. Tih 7 levela bete mi je bilo sasvim dovoljno da to skužim.
i potpuno se slaže s ovim : diablo je diablo a sve ostalo su samo obične igrice

. Diablo 3 je za mene jedna od tih igrica

. Ok ko action rpg ali meni to nije diablo.
Ova beta je finalna verzija i igra će tako i bit koncipirana 15.5. Meni je osobno dosadna i nisam nimalo uživao ovih sat vremena u beti