Ja sam igrao 10 dana i nisam postao ovisan. Cak mi je u nekim trenutcima bilo dosadno pa sam gasio. Stalno gledam bar od spella kako se puni, pa opet gledam bar od spella kako se puni... uglavnom meni je igra previse repetitivna. Podji tamo, donesi 10 ljesnjaka i dobit ces 10 srebra. Doneses ljesnjake, podji tamo posadi 10 ljesnjaka dobit ces 15 srebra. A kada odes tamo opet gledas kako se puni spell bar jer netko cuva ljesnjake, pa onda opet gledas kako se puni spell bar jer netko cuva mjesto gdje trebas posaditi ljesnjake. Pa onda ubijes dvjesta tih sto cuvaju ljesnjake, odes na drugi kraj sume pa ti druga glupaca rece odi tamo di su ljesnjaci i ubij 15 onih koji cuvaju ljesnjake pa se vrati meni pa ces dobiti 20 srebra. Onda popizdis jer si vec ubio dvjesta ovih a sada moras setati 10 minuta kroz cijelu sumu da bi ih ponovno ubio 15. Ne znam kako se ta suma zove ali to je jedan od debilnije rijesenih dijelova. Ono di oni goblini sumu kidaju i di su zeleni paukovi. Uglavnom mapa sa jedne na drugu stranu je 10+ minuta hoda a naravno ova koja hoce da ubijes 10 goblina ili sto su vec je na pocetku sume a goblini su na kraju. Pa setaj sine. Jos je blesavo sto apsolutno ne mozes nikako krivo rasporediti skillove, makar imao dvije lijeve ruke i samo cetvrtinu normalne mase ljudskog mozga. Nema sanse. Tocno znas sto ces novo imati svaki parni level i to smrdi. Meni je jos najbolje u cijeloj igri sto mozes imati ljubimca ili kako se vec zove. Ja sam imao mehanicku vjevericu i kada igras sam fora je sto stalno ide za tobom i nisi toliko sam. Tako nekako. A opet je kod ljubimaca glupo sto svako par minuta, nakon letenja bestijama ili kada se odlogiras moras ponovno vaditi jebenu vjevericu iz kaveza.
Uglavnom s jednog drugog stajalista ovi iz Blizzarda su napravili dobar posao - za sebe. Jer nisu oni stavili da ti setas kroz sumu 10+ minuta gore pa dolje... jebiga sine prolazi ti vrijeme, a 10 dana ti prodje paf!
Diablo II je jos uvijek besplatan. Igraj sine.
Nemojte sto zamjerit.