Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 14:03   #1120
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
sviđa mi se igra.. sviđa mi se grafika i da su efekti još jači bilo bi puno bolje.. skill tree mogu prežaliti i moglo bi to možda biti i dobro na većim levelima, ali šteta je što nema dodavanja atributa. Prije smo mogli imat 100 različitih barbara, a sada ćemo imat skoro iste likove. Cooldown time je napravljen isključivo da bi igra bila teza.. vjerujem da će igra bit genijalna.. Kupujem!!

Pa bit će i sad razlike, itemi će bit drugačiji, neće svi imat iste iteme. Isto tako, neće svi u single playeru preć igru na hell a kamoli inferno. A toj razini će se skupit neki leveli koje neće svi moć skupit, igrajući na lakšim razinama. Dakle opet će bit razlike, i to ne samo vizualne. Dečki koji su igrali igru, su rekli da na night mare "počinje zabava", a mogu mislit šta je na hell i inferno brijem da mnogi neće doć ni do hella a kamoli inferna. Neki možda i hoće, al samo uz pomoć kolega s battle.net što po meni nije kredibilno o kvaliteti igrača. Jer glavni cilj treba bit, prelazak igre na svim razinama sa svim likovima na single player a ne multi. Tako može svatko preć, zamisli kad se četri barbara nađu u društvu diabla pa jadni vragec nema nikakve šanse ni protiv jednog a kamoli četri.

Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Ovo je prava i jedina istina o Diablu 3,pa makar @KorisNick rekao bilo šta .
Nitko od ljudi ovdje nije očekivao revoluciju, ali neke stvari su zaista trebale bit bolje napravljene.
"Pravu i jedinu istinu" o D3, ćemo tek otkrit! Svi trčite pred rudo, a nemate pojma koliko će vas određeni djelovi igre prcat u guzu ili glavu kako vam draže. Iskreno, ne zanima me koliko je igra dobra i loša, previše volim ovu igru da bi propustio njen serijal zbog nedostatka atributa skilova, i tih nekih djelova igre iz prethodnih djelova. Diablo je Diablo, ne može bit fail, pa makar mu sve moguće komponente promjenili i izbacili nam gotove likove na početku igre. Znam da sam subjektivan, ali dečki moji shvatite da ono što nas čeka u 3ojki, u dvojki nikad nismo dočekali. Nisam nostradamus, već jednostavno znam da blizard nije napravio igru samo da bi je prodao, već da bi imala neku razinu koja će zadovoljit sve one koji ju kupe.

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 22.04.2012. u 14:10.
KorisNick je offline   Reply With Quote