Citiraj:
Autor Botlorn
Ne znam jel vi igrate betu i što gledate, ali pastelne boje u prelijepe, grafika i sjenčanje bolje od svakog arpg sranja od 2000. godine, izgled drveća i kuća pomalo burtonovski, stare tamnice, lusteri, povratak onih stalaža na kojima knjige stoje u starim knjižnicama....
|
U potpunosti se slažem, igra mi zgleda kao pomična uljna slika, lalovka mi se raskapčila skoro dok sam vani gledao drveća, nešto predobro
Citiraj:
Autor Botlorn
Skill sistem se, za sve koji su prešli 40 lvl na diablu 2, zasnivao na farmanju istih levela nekoliko desetaka sati da bi nakon toga 5 puta kliknuli na lijecu stranu ekrana i jednom na desnu (skill tree). AKo je vama izbor bio čekati 20 sati da biste 13. put zaredom kliknuli na frenzy, onda ste u gadnim zabludama.
A i oni koji su bili na battlenetu znaju da nije postojalo toliko buildova koliko skill tree omogućava. Jer gotovo nitko nije igrao s bashom ili ravenom maxed out.
out.
|
Kako sam i prije rekao, skill sistem ima svoj plus ali i svoj minus:
+ svaki level-dva se dobije zanimljivi skill/spell, ili runa koja mijenja efekt istoga, nema potrebe rerollanja lika za minorne razlike u buildu
- Predefinirani redosljed skillova, dosta igrača bi htijelo nekim drugim redosljedom skillove