Citiraj:
Autor coconut
Jesam malo nabrijan jer me ljute takve stvari. Htjeli vi to priznati ili ne, WP7 je nedovršen OS. Nema nekih osnovnih stvari koje drugi OS-ovi imaju (vidi što je Machinegun napisao, a znamo da je lista još duža) i to me ljuti. Još me više ljuti kada izbace novi mobitel na tržište i onda kažu: "Sorry kompa, ali nećeš dobiti upgrade OS-a." Ja bi bio prvi koji ne bi kupio taj mobitel. To je piljenje grane na kojoj sjediš i financijsko samoubistvo!
Da se razumijemo, nije samo WP7 takav. Zašto iP4S ima Siri, a iP4 nema? Razlika u hardveru ne može opravdati taj manjak. Zašto Nexus S dobiva upgrade na ICS, a 'kopija' SGS ne? To su stvari koji mi dižu živac.
|
Mislim bespotrebno je sad tu pričati kome se wp7 sviđa, il ne sviđa i zbog čega. Uglavnom kad sam ja kupovao mobitel pred godinu dana, u igri mi je bio Desire i omnia 7 i uzeo sam omniu iz razloga jer mi je na dodir djelovala za koplje kvalitetnije izrađena od Desirea. Tu je i bio nov OS koji je po svim pričanjima djelovao vrlo obećavajuće i riskirao sam.
Dal mi je žao? Nije. Prvenstveno mjereći i uspoređivajući sa kolegama koji obično koriste Android. Svakodnevne aplikacije koje koristim izvode se odlično, još niti jednom nisam imao brejk ili nekakva usporavanja OS-a ili slično, imam osjećaj da je OS nemoguće "uništit" ili usporit. Sa webunlockom sam dobio apsolutno sve kaj mi treba, tako da mi je svaki slijedeći update OS-a zapravo samo bonus.
Zapravo sestra mi ima galaxy mini kupljen pred 3 mjeseca pa vrti "zastarjeli" 2.2 i update na 2.3 max, a djevojka na defy-u starom pola godine može legalno max stavit 2.2 pa o čem onda pričamo mi?
Druga stvar je custom rom i varijacija na tu temu...