Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 12:49   #1108
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Nisam ja nikakav Bllizard fun, prvo gledam vlastiti džep i korist. Ako ću uz D3 moć provest mjesece i mjesece igranja, a vjerojatno hoću zašto bi tražio nekakve negativnosti u igri koje su uvijek postojale i postojat će, vi kažete money money money, pa kao da su se igre ikada radile zbog nekakve ljubavi prema ljudima i čovječanstvu. Sve igre, uvijek su težile tome da zarade što veću hrpu novaca, i budala je onaj koji misli da to nije tako i da postoji kompanija koja ne gleda na zaradu kao na nešto primarno.
Sad da se vratim malo na te skilove i atribute, da je i ostala ta opcija siguran sam da opet nekima nešto ne bi odgovaralo jer uvijek je to tako. I nije istina da igra ne dobiva na kvaliteti, jer određeni skilovi idu tek od određenog levela. Kao što i atributi, automatski se daju tamo gdje su trenutno potrebniji, i kako su blizardovci sami procijenili da je najbolje. Ok, možda to i nije najpametniji potez, al jel se stvarno ova igra zbog toga, ili zbog samog gameplaya i onoga sadržaja koji igra pruža iz acta u act? Ne znam, meni osobno to nije toliko bitno, i ako je stvarno mnogima to tako i bitno onda neka slobodno odustanu od igre. Meni će čak biti drago, jer barem neće biti gužve na serverima pa ću se moć ko gospodin čovjek ulogirat svaki put bez problema.
KorisNick je offline   Reply With Quote