Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 12:00   #1103
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Dam se kladit da će igra, već na normal težini biti puno izazovnija i teža za igrat nego dvojka. A to je primarno, a ne nekakvi atributi. Ova igra se igra, zbog nepredvidljivosti što te čeka u nastavku, i na kakve sve protivnike još moraš nabasat. A ne zbog nekakvih dodatnih opcija, gdje ćeš ti glumit aristotela i prodavat veliku pamet. To je ko da mi netko reče da u igrama koje su pucačina, trebam nešto pretjerano razmišljat umjesto naciljat protivnike i izrešetat ih. Možda nekome ne leži ova "jednostavnost", al meni leži, jer ne vidim zašto bih gubio vrijeme na takve stvari. Vrijeme trebam gubit, na protivnike koji su dovoljno izazovni da me ubiju prilikom igranja. A ne da ga gubim, razmišljajući koliko bodova ću stavit u neki atribut ili skill. Ako 3ojka u gameplay-u bude izazovnija od dvojke, onda će položit test. Ako ne bude, onda ću se složit da će bit razočaranje. Al to je jednostavno nemoguće, da su napravili manje zahtjevnu igru u odnosu na onu iz 2000. Te priče kako je nestalo izazova tokom igre, nakon obične bete i to ne možda izvorne već neke koja je puštena ko probni balon za servere je stvarno glupo i komentirat ko nešto vjerodostojno zaključka o igri. Jedino što je ključno za ovu igru, je to da iz acta u act bude sve teža i teža. Da oni "bosovi" na kraju ili tokom svakog acta, budu sve teži za ubit, i da ne bude dovoljno samo korištenje čiste sile već i uključenje moždanih vijuga na koji način bi ih bilo najbolje napast i ubit. Ako su to u blizardu dobro razradili, a pretpostavljam da jesu, onda igra neće razočarat već baš suprotno kad se pređe cijela ostavit će vrlo dobar ako ne i odličan dojam. A dvojku čisto sumnjam da će nadmašit, jer velik broj ljudi ima preogromna očekivanja pa će baš zato ocjene biti manje nego što objektivno igra zaslužuje. Al to je i opemana blizardu, da ubuduće ne radi 10 odgoda ovako tražene i cijenjene igre. Već da šuti i dok proizvod ne bude gotov, ništa ne najavljuje već da kad misle da je "to to" izbace proizvod bez puno taktiziranja i razmišljanja kako će publika odreagirat. Jer ovo je igra, koja će uvijek biti tražena, pa i onda kad ne bude zadovoljila očekivanja fanova i igrača svih uzrasta.
KorisNick je offline   Reply With Quote