Evo da i ja napisem svoje dojmove . Nakon odigranih 15tak sati , 3 lika na maks levelu, podosta magic finda na leoricu , igra mi se jako dopala . Itemi imaju jako puno varijacija statsa , pronac savrseni item sa savrsenim statsima za odredjenog lika je dosta tezak . Sto se tice naspram dvojke gdje si punio atribute po potrebi za odredjene iteme te ostatak atributa u ono sto je ta klasa davala , np barb 135 str za arreat glavu 75 dex za neki wep i ostatak sve u vitaliti , ovo mi se cini super sta je sve na itemima i sta su atributi jako opsirni. Sto se tice skilova u d2 imali smo 2 , 3 razlicita bilda jedan za frenzy babu jedan za bu barba itd , nakon godine dana svi smo imali ultimativni build od svakog pojedinacno i sve se svelo na isto . U 3ci ima dosta varijacija sa kombinacijama spelova i samih runa tako da mislim da nece bit tako skoro nekih buildova koji ce svi nakraju imat , jer ce build ovisit i o playstyleu pojedinca . Vjerujem da ce kasnije nadodat jos tih runa . Te pogotovo kada dodje pvp , arena . Sto se tice grafike zadovoljan sam . Dal je moglo bolje ? Uvjek moze , diablo 2 je vec 12 godina stara igra i grafika je slaba te samim time ima onaj starinski horror stih sad u sebi . Vidli smo samo prvog mini bosa kolko ja znam , tako da neznamo kako izgleda act 3 , 4 te ostatak svijeta . O muzici i zvucnim detaljima necu pricat jer su oni perfektni . Sto se tice tezine normal je napravljen da se vidi svjet i igra , a ne da se mucimo i da odustanemo odma . Zato i jesu nadodali inferno di cemo krv pisat

bar se nadam . Jednimo sto mi fali je d2 channal . Ovaj mi je bezveze.