Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 01:47   #1093
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Uh, al se usijale tipkovnice od ovako žustre rasprave

Jasno da su maknuli ručno određivanje statova iz jednog jedinog razloga - Auction house. Osim craftinga (koji opet ne garantira taj određeni stat, postao je zamjena za gambling), on je jedini ciljani način kako izvući maksimum iz nekog builda, i to zna svatko sa barem malo pameti. Kupovat će se točno određeni itemi za pravu lovu od čega će Blizz kasirati pinku preko provizije...

Isprva mi je bilo malo čudno da su totalni pretumbali sistem skill pointova, ali mi se dopao iz razloga da svaki level-2 igrač dobiva novi predefinirani skill/spell na isprobavanje, a kroz vrijeme i rune, koje na razne načine mijenjaju efekte istih. Ovime su s jedne strane svim igračima dali na raspolaganje sve skillove za isprobavanje, dok je debilana da je progression skillova unaprijed određeni sa njihove strane, netko bi sasvim drugim redosljedom skillova krenuo.

Kako će svi likovi moći efektivno na max levelu koristiti sve skillove sa svim runama, neće biti potrebe za više likova iste klase, kad će respec od par sekundi u potpunosti promijeniti funkciju i play style lika.
5 likova za 5 klasa i to je to...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote