Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.04.2012., 00:34   #1087
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Mislim da vi svi bez uvrede, malo previše fantazirate. Fućka mi se za skilove, fućka mi se za atribute. Jedina stvar, što mene pali i palila kod ove igrice, je ubijanje onih koji se bore za mračnu stranu. Ova igra, je jednostavna da ne može bit jednostavnija. Ulogiraš se, i počneš klat sve one koji ti se nađu na putu, i tako dok ne dođeš do onih glavnih likova koji utjelovljuju zlo koje je poharalo ovaj svijet, zlo koje mora biti pod svaku cijenu uništeno ili "ovaj svijet" neće biti isti. To je ta priča, koja je ostala ista, kao i gameplay gdje na još svestraniji način koljemo sve one koji su u naš svijet odlučili uvest nered. Ok, možda su trebali ostavit stavljanje atributa, al ako su taj segment igre izostavili zar stvarno mislite da su toliko glupi, i da su to namjerno napravili da bi sebe sjebali? Sigurno ima jako dobar razlog, zašto su to napravili, sigurno je da nisu takvu odluku donjeli brzopleto, i meni se čini da će opet postat originalni jer su se odlučili unjet promjene u ovaj žanr igre. Al to me ne čudi, to je onaj stari Bllizard, koji ne mari previše šta će reći glas kritike i publike već ide naprijed jer zna da novo vrijeme nosi i nove izazove i nove sadržaje igre. Skil trea, je po meni sada bolji, kada dođeš do određenog levela možeš si izabrat skil koji ti odgovara, i koristit ga. To mi je čak bolje, nego da imam soluciju da jedan skil pumpam do 20. Kako je bila solucija u D2, ne znam ljudi meni igra izgleda sasvim normalno, uz naravno ovu crtanu grafiku koja mi nikad nije ležala niti igram WoW niti volim 3D grafiku, i to smatram ko jedini minus igre. Sve ovo što vi navodite, nije dovoljno da se igra ocijeni kao lošom ili ne daj bože fail. Meni živo zanima, koliko će bit zanimljivo riješavat questove tokom igre, i koliko će teško biti u nastavku igre uništavat silu tame. Ako taj dio igre, bude na razini očekivanja, onda dragi moji ja nemam šta više s vama raspravljat po pitanju kvalitete igre. A poprilično sam siguran da je Bllizard u odnosu na dvojku, taj dio igre napravio osjetno zanimljivijim i sadržajnijim u svakom pogledu, a vrijeme će najbolje pokazat jesam li utopist ili opravdani optimist.
KorisNick je offline   Reply With Quote