Kakva količina gluposti ovdje, pa ovo je beta izdanje, da neke stvari su drugačije još najbolje da su ostale iste na 2. Sjetite se malo jedinice, pa usporedite s dvojkom. Razlika je podjednaka, kao i sada između 2 i 3. Pravi sukobi u igri tek nas čekaju, ovo je kamilica ovo je normal težina ovo je sami početak igre, i ovaj skeleton king je vic za početnike. Jedva čekam da izađe ta igra, i da konačno začepi usta svim ovim kritičarima. Ja ne znam šta vi ljudi očekujete od ove igre, šta ste vi mislili da će igra sadržavat? Igra će bit 10 tak puta veća, i vjerojatno toliko puta teža u odnosu na dvojku, i vama ni to nije dovoljno već imate potrebu izmišljat toplu vodu, i gradit nekakve mitove kako je igra u kurcu zbog grafike i nekakvih skilova koji su uz put rečeno bili čisti promašaj u dvojki, jer sam ja cijelo vrijeme skupljo skilove dok nisam došo do onih zadnjih, mislim na 30 levelu da su se otključali i onda sam ih sve u te najjače stisnuo. A ovdje ćete imat široku paletu izbora, i morat ćete dobro promislit koji skil koristit u kojem momentu, što znači da ćete morat "inteligentno igrat", a ne samo stiskat najjače skilove i onda s njima derat po neprijateljima. Igra će siguran sam, bit vanserijska i mot će se bez problema igrat godinama, a ovima kojima svaka dlaka smeta bolje da ne kupuju nijednu igru. Prvenstveno je Bllizard zajeb napravio, onda kad je nekoliko puta odgodio izlazak igre, i što mu je trebalo 10 godina da izbaci novi nastavak. Al politika Bllizarda, nikad nije bila brzina već kvaliteta. To svi koji su igrali njihove igre, jako dobro znaju.
A kad se jednom naviknete na igru, i novi sistem igranja, dam se kladit da ćete polako al sigurno zavoljet igru podjednako kao i 1,2 ovog serijala. A kad gledam kakva je igra bila u 1 ili 2, a kakva je sada i koliko je igra veća i sadržajnija pa dođe mi da puknem od smijeha kad vidim komentare u stilu da je igra fail. Ako je 10 puta veća igra, promašaj onda ne želim ni pomišljat šta su tek one igre koje na svoje prethodne naslove budu po dva tri puta veće sadržajem. A u prosijeku većina igara, nakon broja 1,2 bude veća za nekoliko puta a ne za 10 puta i to ne s površinskim već dubinskim promjenama, kakve su blizardovci napravili u odnosu na prethodnika. Naravno da će biti nezadovoljnih, al ja već sad znam da ću igrom bit i više nego zadovoljan. Prije svega, jer sadržaj igre nije bitno drugačiji, priča je ostala ista, likovi su malo drugačiji malo drugačije se odvija razvoj likova, al to je i normalno bilo bi pogrešno da je ostao isti stil igre. Jer time se gubi zanimljivost, bolje je kad je igra nepredvidljiva i kad te tjera da je dodatno istražuješ i dodatno gubiš svoje slobodno vrijeme na nju.
Ocjena igre? 100/10