Citiraj:
Autor Overclock
Ma hajde, pa kaj nisi videl ni jedan filmich do sad?
A wizard je USS Voyager u malom, ima stitove, fazore, teleportaciju.....samo mu fale shuttle-ovi da izlječu iz njega....
Nakon probe barbara i w. doctora, jedino kaj je pokrenulo krv u zilama su 3 situacije di je health pal ispod 1/3 i trebalo se defenzivno kretati 20 sec.... sve ostalo je dosadnjikavo mlatarenje u duginim bojama... (a to znaci da bi daljnje tezine mogle biti zanimljive)
Generalni dojam 6/10
|
yep ,isprobao sam sve likove i po "mehanici" igre izgleda da melee/close combat likovi budu laganini pušili k na jačim težinama zbog cooldowna između prebacivanja na drugi skill
wiz i demon hunter imaju prednost zbog daljine napada ,ali mi je apsurd da nema quick mijenjanja magija po slotovima nege ima cooldown između odabira = u žestokom fajtu moram prvo u ozbornik ,odabrati,pa apply ,pa čekati skoro pol minute ili više! da bi prebacio između stone skin na freeze nešto

i upotrijebio....
u biti, oni su tim pristupom dobili na težini igre ,u kombinaciji sa cooldown za ispijanje heatha
+ imam koji put osjećaj ko da me zombi opali prek pol mape...
pre velik range imaj neki creature-i....
Citiraj:
Autor RaneZ
Ogorčen sam...Torchlight 2 dolazi za mjesec dana...mislim da cu tamo frustracije izbacit  i ustedit 200 kn
|
ovo je i meni prošlo kroz glavu nakon 2 vure igranja... jednostavno si ne mogu opravdati 400+kn za "Diablo štih"...