View Single Post
Staro 21.04.2012., 20:05   #3045
quasi
Registered User

Datum registracije: Apr 2012
sad sam googlao, koliko vidim, to je jako rasiren problem kod android telefona.
kod mene ne pomaze nista osim gasenja, upalim opet i sve bude ok..
stavio sam da im koristi samo 2g i rucno sam odabrao mrezu.
negdje sam procitao da je ljudima pomagalo ako stave automatski, pa sam sad stavio automatic i vidjecu kako ce se ponasati.

@goranszd da li bi mogao tacno da mi kazes koju metodu sa prve strane da koristim, posto je codiac opisao postupak fleshovanja sa ovim RecoveryClockmodByZaDkYn a ne samo rootovanje..

ako sam razumio islo bi ovako:

Citiraj:
Prvo skinete drajver za win 7 LINK
Dakle to su drajveri koje morate instalirati i pokrenuti imat cete screen sa dvije opcije stisnite instal drivers

Ukoliko imate XP a ovi drajveri vam nerade skinite ove LINK

Ja imam w7 tako da ostavljam vam na dusu dali ovo radi sa xpom (trebalo bi raditi jer se jos nitko nije zalio jel)

Drugi korak je skinuti ovaj fajl LINK unzipat i pokrenuti Instalador.bat

dobijete fini hakerski zeleni ekran i gro spanjolskog. srecom to vas nista nezanima nego idemo na sljedeci korak a to je stavljanje telefona u fastboot mod.

Treci korak iskljucite mob izvadite bateriju na 4sekunde vratite natrag stisnete VOLUME - (ili volume down) i power button i to drzite 10 sekundi.

pokazat ce vam se samo huawei logo i to je to mob ce ostati takav to je ok tak mora biti

Cetvrti korak prikljucite mob na komp sa usb kablom pricekajte da ga komp detektira i nakon par sekundi odite na fini zeleni haker ekran i stisnite any key

to ce flashati "bios" telefona taj flash bi trebao biti gotov kroz minuti dvije nema zurbe.
nakon toga resetirajte mob i trebali bi imati fini novi bios .

to provjerite tako da iskljucite mob baterija van/unutra i stisnete VOLUME + (volume up) i power tipku na 10 sekundi.
Trebao bi se pojaviti meni sa narandzastim slovima kao sa ove slike

Nakon sto imate fini bios ocete staviti i fini brzi rom.

Prvi korak skinite rom sa ovog LINKA
znaci, ja bih trebao da odradim sve tako s tim sto bi na zadnjem koraku gdje on skida rom ja u stvari samo skinuo sd.zip i odabrao njega?

i je l` ima neka opcija da uradim backup ovog roma koji sad imam za ne daj Boze?

zahvaljujem i izvinjavam se na smaranju
quasi je offline   Reply With Quote