Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.04.2012., 17:43   #1057
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Odigrao s nekoliko likova ovu betu i malo da iznesem svoje mišljenje.
Kao prvo moram gore replicirat BSA i njegove četiri točke . Za dodjeljivanje atributa se donekle slažem da fali to ali uopće mi toliko ne nedostaje, ova druga točka mi je jedna od najboljih stvari do sad zato jer ne mogu više ko mutav spamat bočice i uletavat di oću (malo razmisliti di ćeš iskoristiti health potion), pod 3 mi je sasvim dobar dodatak na potion cooldown te na kraju pod 4 mi sasvim svejedno dok budem trebao kupiti stash mjesta do tad ću imati novčića na bacanje.

Igra kao igra me nije uopće razočarala. Meni je najvažnije da imam onaj stari Diablo feel a to dali je grafika svjetlija ili tamnija meni ne predstavlja neku veliku ulogu mada se slažem da su mogli nastaviti sa starim art stilom. Što se tiče sistema skilova još se ne mogu odlučitit jel mi valja ili ne. S jedne strane kao što je već prije mene gore spomenuto imat ćemo lika koji ima sve skillove i rune i jedino ćemo se razlikovati od drugih po itemima. Opet sviđa mi se to što za razliku od Diabla 2 di sam prvi put morao uzeti svaki skill da vidim kako bar izgleda i što radi da bi tek kasnije opet morao prelaziti igru jer su neki skillovi beskorisni. Gore je kolega klem napisao da nije naletio ni na jednog težeg neprijatelja ali ne vidim šta je tu čudno ili drugačije od Diabla 2 (neću spominjati jedinicu zbog butchera na 2. nivou ) s obzirom da je početna težina te je tako jednako bilo i prije.
Po meni su ispunili moja neka očekivanja jer ipak mora to biti malo drugačije ne možemo imati sve isto. Da ne ispadne da mi je sve bajno jedna od loših stvari koju ne podnosim skoro do te mjere da ne želim kupiti igru je stalna internet konekcija. Dosta stvari ovdje nekima će se svidjeti nekima ne osim internet konekcije to svima ne valja ali ja imam isti osjećaj kao nakon izlaska Diabla 2 jer se sjećam da ni tada zajednici nije bilo sve po volji ali se kasnije to mood tools sve dovelo do zavidne razine. Pošto toga nema u Diablu 3 ne znam kako će se situacija razvijati, to ćemo još vidjeti.

a gle , meni osobno te stvari nisu sjele ,nekako mi nije diablo štih...
nitko ne zahtijeva isto ,ali po čemu se se onda razlikuje jedna od najočekivanijih igara ikada od drugih generičkih h'n's/rpga?
ako je samo zbog priče,onda se tu nema kaj tražiti.
rađe pričekam Torchlight 2 ili opalim ponovo D2/Titans Quest

jedino na što imaš kakav takav utjecaj u vezi lika jest mijenjanje stvari na njemu , skillovi se otključavaju redom , atributi idu automatski...bah
sori al meni to nije Diablo...
ne kažem da igra možda ne bude zanimljivija kako duže igraš ,ali baš zato što kasnije bude navodno pun k teža ,famozno spamanje bočica treba bit prisutno.
jer mi se ovako na račun toga prikriva težina igre ,kad moram birat i tajmirati kada ću šta koristiti...
pa kvragu, ne igram rts nego Diablo ,ne?
monstera i bočica i rokaj....