View Single Post
Staro 21.04.2012., 12:15   #1319
Cvrle
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
NHF ali tebi je najbolje da kupis konzolu i ostavis se kompova ( i usput kupis pravopis 'rvackog jezika) .Kakav los OC, o cem ti pricas? Sta si ti mislio da ces ti dignut gpu CLOCK ( a ne cloak, nije ti to crysis), na 2 ghz i da ce ti tako grafa radit ? ljudi takve rekorde obaraju s tekucim dusikom a ti bi jednim potezom slidera ? ostavi tu grafu na stocku ili je digni za 100 mhz gpu i vozi misko.Ovo za reklamaciju necu ni komentirati jer ce te tamo samo ismijati i jos ti ponisitit garu. Strasno kakvih ljudi ima...
svaka cast na odgovoru stvarno si pametan .

prvo govorim o memoriji na kutiji lijepo pise 4400 mhz dok ja moram down clockat na 1000 mhz a core cloak mi je na 822 mhz ako nisi shvatio ?
ne da mogu dignut za 100 mhz nego ju moram "spustit" da bi radilo .... a btw kupujem novi komp tako da me zanima kako ta grafa radi na novijim konfama itd... stvarno strasno kakvih ljudi ima .

btw hvala ti lijepa sto si me ispravio na "typo" gresku . super si buraz !

da se vratim na temu dao sam skoro 1800kn za graficku koja radi ko neka za 700kn il sta vec... posto je memorija na 1000mhz a vidim da druge 560ti grafe teraju na 2000 mhz memoriju ili tamo isto samo tako pise pa idu na 1k ?
Cvrle je offline   Reply With Quote