View Single Post
Staro 20.04.2012., 23:30   #9191
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja, posto sam preskocio prvi titanik, preskacem i drugi . tako svejedno imam samo jednu alergiju, a to su romaticni filmovi.......... jednostavno ne ide.

btw, pogledao veceras Dylan Dog: Dead of Night. a ono, jednostavno ono, tako....... pogledao, nikako film nije los, ali meni to nije dylan dog kakvog se sjecam iz stripova tamo negdje ratnih godina kada je toga bilo u vrecama po podrumima i sklonistima. dylan dog, alan ford i martin mystere, trio fantastikus.

za fanove onako, ne los, ali jednostavno probajte svaki put kada cujete ime "DYLAN" zamisliti recimo "ŠTEF", bolje cete dozivjeti film. naravno, podrazumjeva se da onda poznajete lik dylan doga, ako ne, zanemarite ovo za štefeka .

a ocjena - bit ce na TVu vrlo ubrzo, skuzite sami koliko takvi filmovi vrijede.

Burko je offline   Reply With Quote