View Single Post
Staro 20.04.2012., 16:55   #3027
quasi
Registered User

Datum registracije: Apr 2012
Pozdrav svima,
Od juce sam vlasnik ovog telefona pa sam malo googlao i naisao na ovaj sjajan forum.
Imam par pitanja pa ako se nadje neko ljubazan..
Vidim da ste svi pri kupovini po defaultu dobijali neki 2.3.2 do 2.3.5 rom..
Ja sam dobio 2.3.6 na frekvenciji 60501015? Citao sam da ste namjerno apdejtovali na neke indijske romove da vam se poveca pa me zanima do koliko se dizao sa tim romom? (ovo zvuci malo cudno) xD

E sad, meni mob sa ovim romom radi stvarno lijepo. Nije pretrpan nekim aplikacijama, jedina koja mi smeta je ovaj HiSuite pa ne znam smijem li je obrisati, da li ce to uticati na povezivanje sa racunarom...
Bilo je dosta price o backupima no moram priupitati, da li ja mogu napraviti kompletan backup ovog roma kog sada imam i ako mi se neki drugi koje probam ne svide da mogu da ga vratim? Za to sluzi ovaj Titanium backup je l`?

Da li ja ovaj svom ROM, 2.3.6 mogu rootati sa ovim super one clickom sa prve strane?

Ukoliko se odlucim za flash, mogu li direktno na ovaj moj rom staviti custom recovery i onda i onda custom rom?

Pitanja su iskljucivo zbog toga sto nisam vidio u temi da je neko imao ovaj rom po defaultu pa me brine da li bi moglo biti problema..

Zahvaljujem unaprijed
quasi je offline   Reply With Quote