Pozdrav,
Do sada sam imao pozitivno iskustvo s njima dok mi nije rikla maticna(Nije radio usb iza, pa sata utori...). Maticnu(gigabyte ex58a-ud5) sam odnio u servis 19.3. Pri reklamaciji maticna je pred menom pregledana da nema ostecenja te nema te je receno da adm salje to nekom drugom ovlastenom servisu. Takoder je receno da bi testiranje maticne trebalo trajati oko 2 tjedna maksimalno. Jucer 13.4. Zovem njih u serivis da bi ih pitao sto je s maticnom. Na to mi odgovaraju da su oni/ili taj neki drugi servis slali u Nizozemsku kod pravog servisera da testira te da su oni ADM-u javili da maticna ima neke probleme ali da je ostecena ali nisu rekli gdje. Sad neznam sta cu. Dobro znam da sam ju prije slanja u ADM dobro pregledo, a i covjek u ADM-u ju je takoder pregledo da nije nekaj strgano odnosno osteceno. Sad je moje pitanje sta mogu ocekivat od svega ovoga i koliko bi njima trebalo da to testiraju jos jer kao nisu gotovi, a jos malo pa je to kod njih vec mjesec dana. Hvala na odgovorima !!!!
EDIT: Sad je vec mjesec dana, a oni nista. Citao sam negdje da je maksimalno 45 dana da mi to servisiraju. Jel to istina??? te ako dode do 46 dana sta ja trebam uciniti u slucaju da mi ne zele vratit novce tj. dati mi novi proizvod. A tek sto uciniti ako ne ova je ova brojka od 45 dana kriva te ako je duza jer je ovo vec stvarno pretjerano. Da imam zivaca svaki dan bi ih zvao i zaj*****o ali neda mi se. Maticna mi ne treba hitno ali mjesec dana je vec polako too much. Pa ako netko ima koji savjet Hvala!!!!!!