Evo nakon brojnih isprobavanja custom i stock romova,odlucio sam se za fundowsky 4.0
Definitivno je najbolji i doista nudi sve u jednom,OC,ext i swap particiju,mnoštvo korisnih već instaliranih aplikacija,5Mp cam,flash player,lijepo sucelje,itd...
Sad koliko ima istine u tom da je cam 5Mp,to ne znam.Još to trebam malo bolje da isprobam,ali ako ništa drugo ono mozete se pohvaliti da imate cam od 5Mp,hehehe

Definitivno preporuka za ovaj rom.
Promijenite temu i locker i rade vam volume tipke u standby-u.Meni su radile i dok nisam instalirao fix vertical flicker.
Samo slijedite ovdje ili na
http://fundowsky.blogspot.com/navedene upute i sve ce da štima i bude ok,a ako ne isprva onda samo pokusajte ponovno.
Ja sam se drzao uputa što je ekipa navela i sve mi radi ok.
Hvala svima na tutorijalima i savjetima.Sad imam root-an,mnogo ljepsi,bolji,zanimljiviji mobitel i dosta brzi jer sam instalirao dodatne particije,a pošto imam i dosta brzu sd karticu klase 6,onda telefon jednostavno leti.
Cpu sam digao na 729 preko antutu aplikacije,ali dalje ne ide.
Jedino sto sam nasao kao mali bug je to da soft tipka menu ne reagira bas uvijek dobro,kao da preskoci,otvori pa na brzinu i zatvori menu.Ne desi se to uvijek,ali to je zanemarivo naspram svega onog sto nudi ovaj rom.
Ja sam odabrao ovaj rom.Svi drugi su samo šminka ili ne nude ništa novo,zapravo primjetio sam da pojedini romovi trose jako dosta interenet prometa u standby-u,stoga oprez da ne biste ostali praznih racuna!
Evo,toliko za sad.Ako imate pitanja,slobodno se javite.