19.04.2012., 22:43
|
|
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor dadosbcro
Zahvaljujem momci u nastojanju da pomognete!
Ovako, posto mi bratic dolazi iz svabije pocetkom 5tog mjeseca, vec sam ugovorio da mi kupi driver, jer se tamo vec nadje za cca. 100E...u istoj trgovini takodjer ima bass reflex cijev, koja je gotovo duplo jeftinija, pa cu pricekati dok on dodje i proci gotovo 350kn jeftinije u startu...necu morati niti postarinu platiti tako da je to jos 50kn manje...ozbiljno razmisljam da mi dofura i plate amp...isao bih do cifre nekih 250E za svo troje, znaci 100E driver, 11E cijev i amp za cca.100-150E... racunam da me nece sve ispasti preko 2100-2200kn..
sto se tice izrade kutije mislim da nece biti problem prilikom finishiranja iste, jedan kolega ima stolarsku radnju i njemu sam vec odnio predjnu stranicu, a to ce me izaci jedna piva ozujska...obijasnio sam mu i da mi iskruzi 6mm gornju rupu da driver lijepo sjedne, a doljnju 4mm da cijev lijepo sjedne, sve je iscrtano na prednjoj stranici bez milimetra odstupanja, tako da ne sumnjam u kvalitetu izrade prednje stranice...straznju stranicu nisam nosio iz razloga sto se jos nisam odlucio koji amp uzeti...drugi kolega ima tapetarski obrt, tako da bih stvarno mogao fotokopirati onog momka i obloziti kompletnu kutiju kozom 
|
U Dojčlandu bi mogao zgrabiti plate amp u zacrtanom cjenovnom razredu (samo primjer, nemam sad vremena ni znanja njemačkog proučavat može li se nešto bolje, vjerovatno bi mogao naći Hypex-a kakvog...:
http://www.hobbyhifiladen.de/Aktivmo...odul::115.html
Samo pazi na to da će ti plate amp oduzeti dosta volumena, obzirom da isti nije zamišljen u prvobitnom dizajnu kutijice, pa bi je trebao prolongirat ako misliš ubacivat amp.
|