View Single Post
Staro 19.04.2012., 21:50   #501
Tarjan
Premium
Moj komp

Tarjan's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
evo kako je kolega i napiso... osobno uvijek bidam u zadnjih 10 sec i obicno osvajam aukcije.. bez ikakog bot progama...

odredim si kolko sam spreman novaca platit... stisnem "Place bid" i upisem iznos.. cekam kad tajmer prodje 10sec stisnem "Place bid" i onda odma "Confirm bid"...

dok se stranica reflesha vec je gotova aukcija... nakon toga pise jesi osvojio ili ne
Ja kad se osjecam hrabrim docekam i 7-8 sek. Preporucio sam 15 sec jer je to jedna sigurna udaljenost od kraja aukcije a opet nije predaleko da bi ih se hrpa nabacala S vjezbom se moze smanjivati vrijeme. Jos jedna bitna stvar je staviti torrente na pauzu posto zna doci do porilicnog lag-a ukoliko je pusten jaci upload (barem na mojoj vezi i koliko inace odvrnem pipu) pa bid moze zakasniti ako je stvarno u zadnjoj sekundi (kao npr. one-click-bid). Mene je na jednoj aukciji zeznulo to sto nisam neko vrijeme posjecivao ebay a u medjuvremenu su promijenili prozorcic s kojim postavlja bid pa sam se sav uzmuvao kad mi se pojavio nepoznat prozorcic 5-6 sec prije isteka aukcije