View Single Post
Staro 19.04.2012., 16:24   #715
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Koje vi rasprave vodite

Ekipa koja žali sto vise nece biti singlecore mobitela, i sad su utučeni, jadni i čemerni

Morate shvatit da industrija mobitela stalno mora nesto smišljat(često puta i pretjerivat) jer inače ode sve u kujac. I zasto i smisljaju, eto trenutno je shema sto vise jezgri (opravdano) i to ce se i dalje događat.

Ako se sjetite stanja mobilnog tržišta prije pojave ekrana u boji, svi su stancali mobitele, i tu mislim na skuplje modele, a sve je to bilo isti drek, pozivi, poruke, eventualno ovi najskuplji su imali BT i to je to. Trziste je stagniralo i onda su se pojavili ekrani u boji (doduse 256*256 sa 4096 boja) ali to je bila revolucija. Paralelno s tim su dosle kamere, ostalo je povijest.

Gledam sad svoj Sensation, realno to je mob kojeg cu imat jos bar 2-3 godine, u biti dok ne krepa, jer mobi ima sve (i vise ) sto mi je potrebno.
Ali sa aspekta proizvođača stalno moras nesto novo radit, jer u protivnom ti prodaja ima negativan rast

I shvatite da proizvođači nista ne rade zbog nas korisnika, već to sto rade zbog sebe

srale7 je offline