View Single Post
Staro 19.04.2012., 09:39   #4405
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
@roberto..da to sam jučer komentirao da je barcin teren puno drugačiji i teže je igrati ovakvu igru. I ne vidim zašto je barcelona imala loš dan? Jednostavno nije imala sreće i preciznosti. To kaj su teško prolazili to je zasluga obrane od chelsea.
To je poznata priča, Barcin teren je maksimalnih dimenzija što se širine tiče. Zato im je tamo teško uzeti loptu i izbaciti ih iz njihove igre.

I ja bih volio da Bayern osvoji. Dobro su posloženi na svim mjestima.
No, real je puno jači, i trebat će im dosta sreće da dođu do finala. Ako Real ne zabije u prvom dijelu i uhvati ih nervoza, šanse im rastu...
Treba isprovocirati plačljivka i onu brazilskog razbijača i to je pol posla

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Zato što se svi čude 78% posjeda lopte u prvih 15min, a ovi se dodaju centar-obrana-krilo-obrana-centar-obrana.

Meni je jednostavno dosadno. Puno bolje mi igraju bayern i real. No to je stvar ukusa.
Pa nek im uzmu loptu i igraju nekaj bolje ak mogu
To je poanta cijele priče. Svi se na to žale, svi kažu da je pročitano, a opet en uspijevaju dobit. U jednoj tekmi je moguće sve, ali Chelsea se teško može dvaput uspješno obranit....

Real igra neku čudnu kombinaciju obrane koju je Murinjo preslikao iz Intera, a u napadu čak dosta podsjećaju na Barcelonu, uz opasku da ipak igraju konkretnije i okomitije.