Citiraj:
Autor Hamm
Znači barcelona je OVISNA o tome da neki krele istrči van i pokuša uzeti loptu koja je uvijek brža od čovjeka pa tako izbace nekog van i tak mic po mic do gola.  Super im je taktika. Pročitano i dosadno. 
|
Isto tako bi mogli reći da su bunkeraške momčadi ovisne o tome da protivnik uzme loptu i inicijativu, a oni da čekaju. E, pa to mi je još dosadnije.
Ak je tak pročitano i dosadno, kako primjerice jedan superskupi Real s Murinjom na klupi nemre niak dobit Barcu? Dapače, ponizili su ih preko nekoliko puta
Svi kažu da im je igra pročitana i dosadna, a opet ih malo tko uspijeva dobit, i to uglavnom Barca mora imati jako loš dan. U nogometu su najbitnije pobjede, i to je ono što se pamti ne vidim zašto bi Barcin nogomet bio lošiji od bunker-kontra nogometa ili engleskog nabacivanja?
Pogotvo što je Barcin nogomet izuzetno efikasan, i pun atarktivnih poteza
Uglavnom, teško će Barca ponoviti ovako lošu utakmicu doma i iskaazti ovakvu neefikasnost. Kad ih razvuku na onom svom širokom terenu, ne dajem previše šanse Čelskom.
EDIT:
E, moj Ivane, kad smo već kod osobnosti, nemoj mi u istom kontekstu spominjati Pelea, koji izvaljuje okolo da Messi tek mora postati bolji od onog glumca padavičara u Brazilu