sta mi je cudno citati bulju i hamma, jedan po svome, drugi po svome

.
nego, meni je tekma bila onakva kakvu sam manje-vise ocekivao. ako je netko ocekivao nekakvu ljepotu, fulao je dan, to je bilo u utorak, mozda cak i na lokalnom terenu klubova Xte zupanijske lige.
no ono sto ja ne kuzim, kako je chelsi trebao odigrati? onako, atraktivno, "muski", napadacki, otvoreno? protiv barcelone? pa nije dinamo danas istrcao sa spanjolskim tablicama, da je chelsea igrao otvoreno, barca bi uz ovih 24 udarca imala jos toliko......... mislim, ja ne tvrdim nimalo da sam uzivao u nogometu veceras, ali sam uzivao sto za svaku igru postoji (uz odredenu dozu srece) i protuigra.
no, mislim da ce barca nakantati sa dva+ razlike ko' od sale chelsea u uzvratu, jednostavno jer se dobro zna da imaju preko nekoliko sposobnih igraca za ubacit loptu, dok je kod chelsea to puno drugaciji slucaj. daleko od toga da ne znaju zabit, ono, nebi dosli danas gdje su da ne znaju, ali ono, realno...........
tako da je rezime - ocekivana igra, rezultat mozda cak i ne toliko, ali je i poraz barce bio ne previse imaginaran. cak i da je chelsea dobio po njonji mislim da nebi nitko rijeci pretjerano zamjerki potrosio na engleze, jer je barcelona zaista bolja od svih, sta jest jest. i danas bi dobili realno 2,3-1, lopti se bas i nije dalo u gol i to je to. jos je ceh imao obranu i to svjetsku, malo po precki, pa malo po stativi, a sta je chelsea pokazao? jedna prilika - gol, jedna cudna sansa - zapucano u kuruzu. i ajd, zaprave discipliniranost punih 90 minuta, izlazenje i pokrivanje. ali opet ponavljam, i uz takvu igru je barca okinula 24 puta prema golu

. bolji jesu, nije lopta htjela u gol, pobjeda chelsea koji je realno losiji, ali je jedna lopta usla u gol gostiju.