Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 18.04.2012., 23:15   #6256
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
@Imagine
Ti kao da si se rodio sa doktoratom

...da sve znam najvjerovatnije nebi niti bio ovdije na forumu... zato sam ovdije da pitam ono sto mi nije jasno i da pokupim korisne savjete od ljudi koji zele pomoci, oni koji to ne zele, neka slobodno ignoriraju moje pitanje.
sto se tice izrade, uz pomoc ljudi koji se razumiju ne vidim nikakav problem sastaviti kutiju...
odlucio sam se da idem napraviti sub. jer po shemi koju vidim, nije nikakav problem, da imam sve potrebne dijelove vjerovatno bi vec sutra bio gotov (bez lakiranja). I sam kazes da nisam ubrao novce sa stabla, zasto bi dao 2000kn vise, ako solidan sub i sam mogu napraviti, opet kazem uz pomoc ljudi koji zele pomoci...

Nemoj nista zamjeriti ali prvi dio tvoje poruke nije mi pomogao, moglo bi sereci da je suvisan...drugi vec je, i svidja mi se kako je covjek napravio onaj sub, mogao bih napraviti nesto slicno (mislim vizualno)

@Kristijan
Izradio sam kutiju malo kvalitetnije nego sto je zamisljena, stavio sam po 3 drvene tiple na svaku stranicu, tako da ih ima cca.40, izgleda odlicno i cvrsto, mislim da bi moglo proci i bez ljepljenja bolje nego tvornicki, bez i cetvrtinke milimetra odstupanja
vijke nisam koristio jer bi izgledalo ruznije...
dadosbcro je offline   Reply With Quote