Citiraj:
Autor flash6
resetiranje statistika nece popraviti bateriju, koliko ja poznajem princip funkcioniranja stvari. jedinu stvar sto to radi je rekalibracija softvera stanja baterije, drugim rijecima, moja baterija nece biti nista bolja i "jaca" vec ce samo softver tocnije pokazivati njeno stanje. da cu ja dobiti duzi rad na bateriju, necu...
sto se tice programa u pozadini, naravno, imam chekiranje maila i tvitera u redovnim razdobljima svakih 15 minuta. da li to toliko tosi na androidu? ja sam naviknut na iOS, gdje to bas i ne radi neku preveliku razliku...
|
što se re-kalibracije baterije tiče, dobiti ćeš toliko da će ti točnije prikazati stanje baterije i samim time se neće ugasiti ili početi prijavljivati "low-battery". jačina baterije, naravno, ostaje ista, no, prikaz je točniji, a ne da ju gasi na 1/3 stanja.
što se cuclanja baterije tiče, da, svaki taj proces troši. još u takvim relativno čestim razmacima. probaj staviti ili na pola sata ili na ručno osvježenje. a opet imaš programe koji se sami podignu u toku boota, pa sve dok ne instaliraš nekakav tool/manager ni sam ne znaš što se sve vrti u pozadini. ako nisi, ugasi automatsko syncanje sa googlom u postavkama za sinkronizaciju.