Da ne otvaram novu temu pošto bi naslov bio isti, nadam se da će netko odgovorit.
Naime, prošle godine u 2. mjesecu sam (prijevremeno) produžio ugovor te uzeo mobitel. Tarifa za sve 160, sa 50% popusta, računi su dolazili na cca 80kn. Sad je za 3. mjesec došao račun na puni iznos (naravno prošlo tih 12 mjeseci) i kad sam htio smanjit tarifu rekli su da se ne može još jedan mjesec, tj da mora bit plaćen još jedan račun (od 4. mjeseca). Znači po njihovom tek sljedeći mjesec mogu smanjit tarifu, koja će počet važit tek od 6. mjeseca. To je sve skupa 3 računa po punoj cijeni, a mislio sam da će biti moguće promjeniti odmah po isteku 12. mjeseci od početka trajanja tarife. Kažu preko telefona da se gleda 12 mjeseci od novog ugovora a ne od potpisivanja (pošto je prijevremeno produženje bilo). Ne mogu naći nigdje tekst ugovora da vidim dali je to stvarno tako, u uvjetima akcije ne piše ništa konkretno, osim da se gubi posebna pogodnost promjenom tarife. Ako im idem slati službeni prigovor, dok ga razrješe proći će 30.4., a htio bi to rješiti prije tako da od sljedećeg mjeseca bude manja tarifa. Najbolja bi bila što manja extra priča pošto su extra tarife sad aktualne....
Eto nadam se da ovdje netko ili ima tekst ugovora tih ili mi može konkretno reći jesu li oni u pravu ili ne...
Hvala