View Single Post
Staro 18.04.2012., 18:39   #61
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Anketu je ispunilo 9 osoba. Zahvljujem onima koji su odvojili vrijeme da to učine.

Sve odgovore možete naći ovdje.

Citiraj:
Nista posebno, najbolje bi bilo kad se moguao nekako integrirati sa Trznica podforumom.
Trenutno integracija sa PCE Tržnicom nije moguća jer se radi o različitim tehnologijama izvedbe (odnosno različitim platformama).

Citiraj:
Bilo bi dobro da se doda opcija da se pod slike mogu staviti vec generirani thumbnail linkovi sa photoshareing stranica (znači bez tvog dodatnog formattinga, osim možda spoilera), bez da se mora u gotovom kodu editirati.
Ova mogućnost biti će dodana u idućoj verziji programa.

Citiraj:
"Probao sam ga koristiti ali sam se izgubio u svemu tome, nije da mi se ne sviđa ili da je prekompliciran, ali možda da je malo jednostavniji.
Po mogucnosti sve bi trebalo biti u jednom prozoru a ne u tabovima i ako je ikako moguce da se napravi preview toga u zasebnom dijelu da se vidi kako bi izgledalo na forumu.

eto tolko"
Tabovi su stavljeni tako da bude preglednije i jednostavnije, ako bude sve nakrcano u jedan prozor ne će biti bolje nego lošije. Mogućnost preview-a daleko je kompliciranija i kompleksnija (ako je uopće moguća) od cijele trenutne funkcionalnosti programa.

Citiraj:
"po meni bi trebalo izbaciti naslov iz generatora, pošto kad se otvara nova tema na forumu onda se stavlja naslov, ovako samo dodatno komplicira stvari.

lp"
Ne razumijem o kojem se to naslovu točno radi. U cijelom programu nema nigdje naslova. Jedino ako je autor ovog komentara zapravo mislio da bi uz oglas trebao biti generiran i naslov oglasa za direktno kopiranje prilikom otvaranja teme. Ako je tako onda mogu odgovoriti da ta mogućnost ne će biti dodana jer svatko ima svoj način naglašavanja stvari koje prodaje a ja nikako ne mogu zadovoljiti sve.

Citiraj:
previše posla ako se ima više oglasa
Upravo suprotno. Ako se provodi samostalno formatiranje, bez generatora, za 10-15 stvari u oglasu to će trajati značajno veću količinu vremena.

Citiraj:
opcija da se vidi slika u thumbu, da nije u spileru
Ova mogućnost biti će dodana u idućoj verziji programa.

Citiraj:
Prvo hvala na super jednostavnom i odličnom programu.

Želio bih da se doda u opis mogućnost dodavanja linkova i mijenjanja boja linkova.
Ovo je previše kompleksno, oduzelo bi mi previše vremena. Veliki broj ljudi ionako to ne bi upotrebljavao.

Zadnje izmijenjeno od: gnjepar. 18.04.2012. u 18:45.
gnjepar je offline