View Single Post
Staro 18.04.2012., 12:03   #299
flash6
Registered User

flash6's Avatar

Datum registracije: Apr 2012
pozdrav svima,

imam 5080, i imam par primjedbi te pitanja:

- nakon update-a na ICS, naravno, imam problem sa indikatorom baterije. nakon restarta, indikacija stanja radi normalno

- par dana nakon update, tablet je poceo restartati sam od sebe kad je spojen na punjac. ima li netko slicnih problema, da li je to stvar ICS-a ili je hardverski problem? da li je to zrelo za servis?

-koliko vam traje baterija, kroz normalnu uporabu? ono, ok, vidim cak i do 9 sati za gledanje filmova, ali za ocekivati je od uredjaja koji drzi u konstantnom koristenju toliko dugo da drzi na standby-u barem dva dana, no to kod mene nije slucaj. koristio ga-ne koristio, vrlo brzo baterija iscuri. punjenje baterije do 100% traje preko 4 sata i tako svaki dan jer se baterija prazni na dnevnoj bazi, a ako ga koristim kao e-book reader, onda ne izdrzi niti jedan dan. kako sam uredjaj dobio star 1 mjesec, od covjeka koji se kune da ga prakticki nije niti koristio, ne znam da li je ovo ponasanje baterije normalno, ili je to mozda opet nesto za slanje na garanciju.

-wireless, jako cesto se izgubi wireless, pod cesto mislim gotovo svaki put nakon duzeg standbya, a ponekad, rjedje u radu...tad moram ugasiti wireless i upaliti ponovo. taj problem se manifestirao i prije update-a na ICS.

molim pomoc i misljenja korisnika, da li da to nosim na servis, ili je to jednostavno mana jeftinog androida? hvala
flash6 je offline   Reply With Quote