Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 18.04.2012., 10:11   #6255
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Imagine, clap, clap. Svaka čast. Neznam od kuda samo volja

A gle, ja sam pobornik kompresije, i ispod 25cm driver ne smatram driverom za sub, al znaš i sam što i kako će dobiti u komercijalnom subu slične nabavne cijene (čast iznimkama), pa eto. Čovjeku je HT bitan faktor, zato BR. Napravio sam simulaciju prije preporuke, ako su parametri woofera donekle točni, moglo bi to i iznenađujuće dobro (dobro u usporedbi sa komercijalom, ne onim kaj si ti napravio za sub ) ispast.
A i ak nekog integrirca stavi na preout od recievera kojeg ima, opet će mu receiver glumit aktivu, mislim da mu je to povoljnija varijanta nego da vuče plate amp iz vana...

BTW, da, razlog iz kojeg vučem Founteka i je Part's Ekspress, jer nikako da sa njima dogovorim neki povoljniji transport. Mislim da im je moj mail već u nekom block filteru.
Nemožeš vjerovat koliko nepravde, Ameri kupuju mrak drivere po par dolarčeka na rasprodajama, neznaju kud bi s njima, a ja u Zg nemogu naći par drivera (jer obično imaju samo jedan ili pola para na stanju)...

Sve za Fountek stoji što si rekao, al opet, mislim da bi morali biti u klasi bar Visaton Al linije, što znači ipak nešto malo kvalitetnije od entry level Westre, TVM-a, Monacora il iVisatona, a praktički po njihovoj cijeni... U svakom slučaju, sad je gotovo. Vidjet ćemo.

Tako da, jesam, krenuo u bankrot, kad ide država, nek idem i ja. Al meni će bar fino svirat...