Citiraj:
Autor PointDexter
Nema mene šta boliti, nisam ja chopper whore koji je stalno u helijima na rubu mape. I kao da ni nisi igrao protiv mene, jer izmišljaš.
Da upravo to radiš ja jetovima...stisni "S" i peri po tenku pod kutem od 90
Voliš sam sebe tapšati kako si dobar pilot... koliko te puta samo malaivica ownao i u zraku (i na kopnu)sa jetom. To ne spomeneš niti jednom ovdje?
Neo se joinao na mene na server, znao je da smo u heliju... nekužim... trebao sam ga namjerno fulati?
|
Na sreću, igrao sam s tobom bar 100h, tako da ne lajem bezveze.
U jetovima imam podjednako sati kao u chopperima, kao u tenkovima, kao lav-ovima i btr-ovima, itd, kod mene balans u korištenju prije svega. To što tebi ne leži jet, not my problem. Malaivica je bolji jet pilot od mene, u čemu je problem? Srušio me sveukupno 15x u mojih 80h u jetovima, što uz pomoć mobile AA, što ovako. Ako je to ownanje, priznam

Nitko nije u ničemu najbolji, niti sam ja kada rekao da sam ja u nečemu najbolji, niti ćeš to čuti od mene, ja sam se samo isprdavao iz pojedinaca koji postaju ss-ove ili se hvale statsima, koji su ne smiješni, nego tragikomični. Neo se joinao na server jer je znao što radite, mi smo na ts-u, a dobro pamćenje imam. Kemping po caspianu sa tv-om koji ima domet od ruske baze do američke, i vice versa, je kemping, priznao ti to ili ne. Bmk. EOD.