Citiraj:
Autor jopis
2. Istina boli, jel tako. Da, tv je kempersko oružje br.1, nisi jedini koji to radi, Svaki dan to gledam, a i nisam jednom igrao protiv tebe....
|
Nema mene šta boliti, nisam ja chopper whore koji je stalno u helijima na rubu mape. I kao da ni nisi igrao protiv mene, jer izmišljaš.
Citiraj:
Autor jopis
na svakom drugom serveru imaš ekipe koliko ti duša želi kojima je jedini cilj popet se na high altitude sa viperom i gađat tv-om tenkove, mobile aa, drugi chopper, itd.
|
Da upravo to radiš ja jetovima...stisni "S" i peri po tenku pod kutem od 90
Citiraj:
Autor jopis
Sjeti se samo runde prije jedno dva mjeseca kako ti je mili havoc driver rachemesser plakao pa rageao u chatu da vas ostavim sa jetom na miru jer je ovo bitka vas dvojice protiv nea (hrabro nema šta, dvojica na ts-u protiv nea samog ili eventualno random njuba s njim u viperu), itd. Meni ne trebaš prodavat priče....
|
Voliš sam sebe tapšati kako si dobar pilot... koliko te puta samo malaivica ownao i u zraku (i na kopnu)sa jetom. To ne spomeneš niti jednom ovdje?
Neo se joinao na mene na server, znao je da smo u heliju... nekužim... trebao sam ga namjerno fulati?