View Single Post
Staro 17.04.2012., 20:37   #6305
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Domet TV je puno kraći od 1km, i lock od AA mu je sličan po dometu. Ako ti u TV-u vidiš nešto kempersko to je isključivo do tvojih iskustava. Da je nešto kempersko se može reći za puno stvari,... npr tenk sa ICTV, vojnik sa Iglom.
Ovo poslije quota neću ni komentirat jer samo filozofiraš... I što se tiče "prđenja u vjetar" i "blesavosti", to zadrži za sebe i nauči se više kulturno komunicirati na forumu
1. Ne filozofiram, dao sam ti live primjer iz igre od sinoć.
2. Istina boli, jel tako. Da, tv je kempersko oružje br.1, nisi jedini koji to radi, na svakom drugom serveru imaš ekipe koliko ti duša želi kojima je jedini cilj popet se na high altitude sa viperom i gađat tv-om tenkove, mobile aa, drugi chopper, itd. Svaki dan to gledam, a i nisam jednom igrao protiv tebe....
Sjeti se samo runde prije jedno dva mjeseca kako ti je mili havoc driver rachemesser plakao pa rageao u chatu da vas ostavim sa jetom na miru jer je ovo bitka vas dvojice protiv nea (hrabro nema šta, dvojica na ts-u protiv nea samog ili eventualno random njuba s njim u viperu), itd. Meni ne trebaš prodavat priče....
3. ICTV u tenku je useless protiv vipera i havoca jer em ga ti možeš razvalit iz najmanje 3x veće udaljenosti nego je domet njegovog locka, em svijetli ko božićno drvce....
4. Vojnik sa iglom je kemper, to stoji, pogotovo ako mu je jedini cilj lockat mete u zraku, a flagove ko šljivi, al takve volim, što ih je više, lakše je dobit rundu.
5. Domet tv rakete je, sad mi se ne da tražit točan podatak, ali ili 1.5x ili 2x veći nego lock od mobile AA. Ako ne vjeruješ odi na prazan server s nekim pa probaj

Živio