gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
Faila, faila. Nekoliko pogodaka jučer u stražnji dio tenka nije bio instant kill, a nekad ga pogodim random i bude instant kill. Slažem se za ono sa btr-om, to je bila moja krivica, ali sinoć smo nas dvoje malo gađali TV-om, i točno se sjećam kada je Rache lansirao TV prema jednom jetu koji je išao pravocrtno na nas, pogodio ga (eksplodirala TV na njemu, ne iza, ne ispred, točno na njemu i bio je točan pogodak) - jetu ništa, niti da se zadimio. Poslije ga pitam u chatu jel bio direktan pogodak ili je TV eksplodirala blizu jeta, kaže da je bio direkt, a jet je bio blizu dakle nije mogla "isteći".
Kako misliš da chopperi nisu dirani? 
Btw. chopperi su bili veće zlo prije patcha nego sada.
|
Nisu dirani u smislu da je havoc još i poboljšan, damage raketa u viperu i havocu nije smanjen, isti je, mrvu je samo manji damage gunnerove strojnice. Dakle, nisu uopće znatno dirani, nego su još samo i bolji zbog toga što su tenkovi sad papirnate lutke, a ne tenkovi.
Citiraj:
Autor PointDexter
Koja je razlika?
TV nije kempersko oružije, domet joj je premalen.
Recoli je postojao i prije, bio je predvidljiv, realan u ganfajtu. Ubiti dvoje ljudi za redom je sada postalo nemoguće. Npr ubiješ jednog, ostaneš na 30% sa blurom i supresijom od prijašnje pucnjave... mrvat si.
Nakon patcha tenkovi se nenormalno tresu, poskakuju, canister faila, main cannon ima problema kod letećih meta jer faila u barem 20% slučajeva http://www.youtube.com/watch?v=O3nN_BtralU
O random bugovima neću ni pričati... najnoviji je da se padobran "otvorio" usred igre i cijelo vrijeme mi se soldier kretao kao sa padobranom, kao pijan 
I neznam ako ste znali, dok si pod supresijom, health se ne obnavlja ako nemaš health pack pored sebe :/
|
Tv nije kempersko oružje!?!?!?
Daj lepi, ne prdi uz vjetar. Nego što je kempersko oružje na viperu i havocu?
Šta ekipa radi s tv-om, i koji je point tv-a nego rješavanje mete izdaleka.
Daj molim te, pročitaj prije nego napišeš blesavoću.
Pitao si koja je razlika između onog što sam napisao da ne faila tv nego da kamera tv-a 'loše' pokazuje.
Pa uzmi logično, ako gađaš, npr kao Neo sinoć maltene sa carriera na omanu, btr na A flagu, da ispred tog btr-a stoji kontejner, jednako visok/ako ne i višlji od btr-a, ti moraš sa tih, koliko, skoro 1km udaljenosti pogodit točnu visinu da ti tv prijeđe preko kontejnera tj da se ne zabije u njega, a da pogodiš btr 5m dugačak. Pazi, sa 1km, a tv nije baš raketa koja putuje 5km/h pa da imaš vremena kolko hoćeš za precizno gađanje. I zato se tebi na kameri čini kao da si pogodio, a projektil završi 10m iza mete, kao ovaj sinoć.
Ove spike o recoilu i supresiji neću puno komentirat, osim ponovit da ja nemam takva iskustva, nemam problema s ničim, puške koje su i do sada imale velik recoil, imaju i nakon patcha, noskillerske nobrain lowrecoil puške kao m16a3 su ostale što su i bile prije, supresija u tolikoj mjeri koliko ekipa plače stalno se meni događa samo kad naletim na retosa koji je zalegao sa m249 sa bipodom i ext magom sa 200 metaka i stavio blok ciglu na lijevi klik miša.