View Single Post
Staro 17.04.2012., 17:08   #6293
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ne faila tv toliko, nego kamera tv-a nije baš 100% pregledna, tebi se čini da si pogodio, a gađaš sa 500-600m udaljenosti, vrlo je lako prebacit metu, kao što ti je bilo na omanu sinoć kad sam ti rekao da si dosta iza btr-a pogodio s tv-om, a ti si mislio da je direct hit. No taj stil igre tak i tak ne volim, više se volim zaletit s chopperom pa radit nered dok ide, kempanje tv-om izdaleka mi je po volji samo kad je osveta nekom smradu skempanom u mobile AA u pitanju.
Po meni, chopperi nisu uopće usrani, niti dirani u ovoj igri, tako da ne znam u čemu je problem whinea oko toga, jer je oslabljeno sve živo na zemlji, tenkovi itd., chopper je i dalje uz dobru jet potporu najveće zlo na mapi. Letjeli ste bezbrižno dok smo shole i ja bili u jetovima i krčili njihove da vas ne hebu, ne kužim u čemu je problem sad, što se ne može napravit kill streak 50 odjednom iz vipera
Faila, faila. Nekoliko pogodaka jučer u stražnji dio tenka nije bio instant kill, a nekad ga pogodim random i bude instant kill. Slažem se za ono sa btr-om, to je bila moja krivica, ali sinoć smo nas dvoje malo gađali TV-om, i točno se sjećam kada je Rache lansirao TV prema jednom jetu koji je išao pravocrtno na nas, pogodio ga (eksplodirala TV na njemu, ne iza, ne ispred, točno na njemu i bio je točan pogodak) - jetu ništa, niti da se zadimio. Poslije ga pitam u chatu jel bio direktan pogodak ili je TV eksplodirala blizu jeta, kaže da je bio direkt, a jet je bio blizu dakle nije mogla "isteći".
Kako misliš da chopperi nisu dirani?
Btw. chopperi su bili veće zlo prije patcha nego sada.
Neo-ST je offline   Reply With Quote