View Single Post
Staro 17.04.2012., 16:14   #6289
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Mene iznimno frustrira igra (više faktora, od igrača do same igre i bugova) i radi vlastitog zdravlja ću je igrat sve manje i manje. Jedinu stvar koja mi je bila najdraža u igri (chopperi) su uspjeli usrati.
Sinoć smo |PredatorV (RacheMesser iz BFBC2) i ja bili stalno u chopperu i svjedočili masivnom failanju TV rakete kod očitih direktnih pogodaka, kao i failanju ECM-a i flaresa. Igra mi stvara više frustracije nego ugode, tako da...
Ne faila tv toliko, nego kamera tv-a nije baš 100% pregledna, tebi se čini da si pogodio, a gađaš sa 500-600m udaljenosti, vrlo je lako prebacit metu, kao što ti je bilo na omanu sinoć kad sam ti rekao da si dosta iza btr-a pogodio s tv-om, a ti si mislio da je direct hit. No taj stil igre tak i tak ne volim, više se volim zaletit s chopperom pa radit nered dok ide, kempanje tv-om izdaleka mi je po volji samo kad je osveta nekom smradu skempanom u mobile AA u pitanju.
Po meni, chopperi nisu uopće usrani, niti dirani u ovoj igri, tako da ne znam u čemu je problem whinea oko toga, jer je oslabljeno sve živo na zemlji, tenkovi itd., chopper je i dalje uz dobru jet potporu najveće zlo na mapi. Letjeli ste bezbrižno dok smo shole i ja bili u jetovima i krčili njihove da vas ne hebu, ne kužim u čemu je problem sad, što se ne može napravit kill streak 50 odjednom iz vipera