View Single Post
Staro 17.04.2012., 15:52   #4
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Evo ja sam enablao. Niš...drži mi fps na 60. Nego imam pitanje za ovaj FXAA. Sad kad njega enableam da li da Antialiasing - Mode ostavim Application Controled ili da stavim Override?

Edit: Evo malo sam se igrao s FXAA. Između ostaloga savjet je (našao na WoW forumima) da se enabla po aplikacijama, znači ne globalno. Navodno radi sranja s tekstom. I sad...jednu stvar sam primjetio kad smo već kod toga. Zapelo mi je za oko čudna slova u igrama za koje sam enablao, slova u meniju u WoW-u i slova u konzoli u Doti 2. Aj pogledajte ako ćete ispobavat. Postao bi screenshot ali me trolla igra, kad napravim screenshot onda su, kad gledam sliku, slova normalna i s FXAA enablenim.

Edit2: Evo uspio sam normalni SS uzet s snipping toolom. Primjetite razliku u slovima u konzoli. Inače samo u konzoli sam to i primjetio u Doti 2.

Evo ga s FXAA enable

OVDJE

I ovdje je s disable:

OVDJE

Edit4: Evo i WoW. Primjetite razliku u slovima pod options bez FXAA

OVDJE

i sa FXAA

OVDJE

Nije samo ovdje, taj blur u slovima se vidi i na addonovima, Grid, Prat...itd. što god ima neka slova. Za sad, u WoW-u bez FXAA. Čitam i na forumima da je i drugima "text a blurry mess" tako da mi se za sad FXAA baš i ne sviđa. Također...navodno to tako treba biti.

Zadnje izmijenjeno od: Brlja. 17.04.2012. u 21:23. Razlog: 2.5 megi slika sa direktnim učitavanjem, ne koristi thumbnails...
Brlja je offline   Reply With Quote