Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.04.2012., 11:45   #934
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Koju opremu kad imaš samo ringove i amulet slobodne za IK? Btw, barbar nema smite, samo paladin, kao i zeal. Sa postojećim ringovima/amuletom/charmovima/gemovima/skilovima sam bio slab sbog silnih "minjona" mefistovih. Sa čestim resetom laddera baš i nije ekstra-lagano nabaviti dobru opremu. Morao sam razbiti jedan ist da bi mogao trgovati . Ne moram ni naglašavati koja je to sreća bila kad je pao ist.

nisam ni pričao o barbaru jer oni ni nije baš nešto za uber tristram . Kad bi resetriali ladder odmah bi paladina napravio i bez problema u trk po iteme . Kroz vrlo kratko vrijeme bi bio spreman za uber tirstram ....naravno s jeftinom verzijom opreme za onu uber trojicu ali nimalo neuspješnijom . Malo craftanja, nešto baalrunova, malo sreće . Kasnije sam ga opremio s adekvatnom opremom jer se zaradi na ubertristram runovima itekak.. a sam ih moš rješavat bez problema . Niti jedan torch nisam zadržao

U single playeru sam isto imao paladina za traženje itema jer uništava bossove i najlakše mi je bilo s njim tražit opremu za ostale likove . Immortal king barbar je ok, ali ima puno bolje opreme za njega da bude uspješniji ako se već ide na whirlwind . Draži mi je i efikasniji bio frenzy double swing baraba . S frenzyem se ubrzaš i onda prebaciš na double swing . E to je smijeh za gledat kako brzo udara i uništava sve pred sobom . Iteme za njega sam lako skupio ili na baalrunovima/mephisto s paladinom ili na uber tristramu
klem je offline   Reply With Quote