View Single Post
Staro 17.04.2012., 11:22   #3040
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
tja. misfits je jedna od rijetkih serija koja se uspjela na neki nacin (naravno, IMHO) pribliziti i biti dovoljno drugacija od drugih da ju mogu usporediti s - crvenim patuljkom. smijesno, britansko, ali karaktersticno i sa odredenom nijansom koja ako ti sjedne - sjedne kako treba. ako ne, imas dojam gluposti i nekvalitete, sto jako cesto ljudi kazui upravo za crveni patuljak, logicki ide i za misfits.

no, isto tako moram reci da su prve dvije sezone IMHO za koplje i pol bolje od trece sezone misfitsa. da je recimo prva sezona bila rang trece osobno nebi gledao dalje druge sezone.

i da, da ima stvarno opicenih situacija, ima. no isto tako zbog upravo takvih situacija nije za svaciji ukus . no moja preporuka svejedno .
Mislim da je smiješno da ovu seriju smatraš drugačijom ... pokupili sve od Heroes i dodali jednog smiješnog lika (onog čupavog). Seriju žele malo prikazati kao ozbiljnu a malo kao komediju ... svi znamo da miješanje žanrova rijetko kad ispadne kvalitetno. O ukusima se ne raspravlja, ali osobno mi je Misfits katastrofa. Ako se hoču smijati pogledam Curb your enthusiasm, Arrested development isl. ... 100 puta opičenije i smiješnije serije od ovog očaja.
hylem je offline   Reply With Quote