U nedjelju kruno ja s boljom polovicom u Chello na pizzu, da vidimo jel to čemu, kad ono tamo nemaš gdje sjest, ravno tri i pol stola u pizzeriji
To smo ostavili za neku drugu zgodu kad bumo naručivali pizzu doma, a onda smo zapičili u Maslinu na pizzu.
Odnosno ja sam žderao pizzu, a žena zelene rezance s puretinom u umaku od gorgonzole
Puretina je bila dobra, umak mi se čini da je neki gotovi razmućen u vrhnju za kuhanje, ali svejedno fino.
Pizza slavončica (srednja) je dost velka kao što vidite, neloša, taman ljuta (za većinu preljuta

) i jako fini sir stavljaju gore, kulen također dobar.
Uglavnom gore je paradajz sos, sir, kulen, ljuti umak od chili papričica i ogulejne pečene paprike, koje moram priznati, fino pašu na pizzu.
uglavnom pizza je bila preogromna, nisam uspio sve pojest, malo manje od pola mi je ostalo, i to sam satrao za večeru
Uglavnom ok za najest se, solidne porcije, definitivno iznad prosjeka, ali jeo sam i bolje
Jučer opet pizza, ovog puta u vlastitom aranžmanu, danas bi valjalo nekaj sa žlicom pojest, samo još nisam smislio kaj