Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.04.2012., 10:02   #932
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Ne znam, ja sam se bio zeznuo malo žešće dok sam igrao na Hell težini sa Paladinom, zaglavio u Arcane Sanctuary-ju jer nisam mogao ništa čistom fizikalijom protiv onih Wraithsa (mač mi je imao magic damage naravno ali ni to nije pomagalo) i onda sam se lagano vraćao ubiti Mephista zilijun puta da nakupim experience i napumpam spellove i manu

u pa bar ti je s njim trebalo bit lagano . On je bio katica za sve . Zeal fanaticism i neko oružje koje ima dosta elemental dmg ili magic. Ha sam preferirao onu malu sjekiricu Gimmershred s bolesnim elemental dmg . Nema tog immune to physical koji je mogo proć . A za bossove lupanje štitom ...a bio je dovoljan samo 1 lvl u smite . S njim mi je hell bio najlakši a da kažem koji smijeh je bio ubijat onu trojicu u uber tristramu s tim likom . Jeftino se moglo nabavit opremu za uber tristram a od skillova je bilo dovoljno 1 na smite jer je cruushing blow bio taj koji ih je uništavao i nije se trebalo 20 lvl na smite stavljat zbog dmg. I bio je pravi dasa .
klem je offline   Reply With Quote