View Single Post
Staro 16.04.2012., 23:06   #670
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
A gle, meni je do updatea na ICS sve fino radilo i stvarno sam bio prezadovoljan, s tim da sve kontakte unosim preko moba.

Ali kažem, ovo moje je lagani SF.

Uglavnom, pomislio sam da nesto nije u redu sa stock "phonebook-om" pa sam probao GO Contacts EX, fino ja to instaliram i slozim da mi prikazuje samo google kontakte i gle čuda, u njemu vidim sve kontakte, znači i one koje sam unio nakon updatena na ICS.
Nebudilijen odem ja na google.com/contacts da vidim jel su se i tamo pojavili, a tamo ih nema

Znači istalirao sam taj GO contacts i on mi je povukao contakte sa googla, a ti pojedini kotakti uopce nisu tamo

Sad se pitam di su opće ti fantomski kontakti, ali ne mogu skuzit di su, pa ako netko ima ideju neka slobodno napise.

EDIT: sad sam skuzio da nakonon update-a na ICS, odem na neki kontakt koji nije povezan sa ničim (fcbk, skype...) nemam opciju da ga povežem sa googleom (iako on je vec tamo na google.com/contacts), dok ovi koju su povezani sa fcbk/skype oni imaju opciju da su spojeni sa googlom.

Ali da, danas uguraju 4 jezgre u mob, a nisu u stanju slozit da sve funcionira. Kuzim, lakse ce 4 jezgre prodat mob neko činjenica da sve sljaka kako treba

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 16.04.2012. u 23:29.
srale7 je offline